Luet tällä hetkellä:
3 x harrastus
Pojat skeittiradalla.

3 x harrastus

  • Uudenkaupungin monipuolisista vapaa-ajan mahdollisuuksista löytyy jokaiselle jotakin. Kysyimme kolmelta eri-ikäiseltä kaupunkilaiselta heidän harrastuksistaan.

Jooseppi Pyykkö istuu pianotuolilla.


Jooseppi Pyykkö, 9

Pianonsoitto

Olen soittanut pianoa musiikkiopistossa kohta kolme vuotta. Soittaminen on tosi kivaa, kun voi ottaa aina jonkun kappaleen tavoitteeksi ja sitten harjoitella sen. Käyn musaopistolla soittotunneilla kaksi kertaa viikossa. Tämä on kiva paikka. Kotona soitan pianoa melkein joka päivä.

Harjoittelen useimmiten klassisia kappaleita, jotain teknomusiikkia voisikin olla hankalampi pianolla soittaa. Klassisen musiikin soittaminen on mun mielestä hauskaa ja sopivan haastavaa.

Tutustu Vakka-Suomen musiikkiopistoon

 

Jasper Ahonen seisoo paloauton edessä.


Kasper Ahonen, 23

VPK:n hälytysosasto

Lapsena ajauduin mukaan VPK:n toimintaan, varmaan koska se näytti lapsen silmin kiehtovalta. Sen jälkeen olen pariinkin kertaan jättäytynyt toiminnasta pois muiden harrastusten takia, mutta tullut aina kuitenkin takaisin. Nyt olen mukana Uudenkaupungin VPK:n hälytysosastossa.

Meillä on harjoitukset aina maanantaisin ja hälytyksiä sitten tietysti useimmiten viikoittain. Viimeisin hälytystehtävä, jossa olin itse mukana, oli muutama päivä sitten. VPK on merkityksellinen harrastus, jossa pääsee tekemään asioita laidasta laitaan.

Tutustu VPK:n toimintaan

Nuoriso-osasto

 

Remi Virtanen pesäpalloräpylä kädessään.


Remi Virtanen, 11

Pesäpallo

Äiti on aina puhunut, että pesäpallo on hauskaa, niin minäkin innostuin lopulta viime keväänä aloittamaan pesiksen. Pesis-kausi kestää keväästä syksyyn, ja sen aikana ollaan harjoiteltu kaksi kertaa viikossa Kivimäen kentällä. Tällä hetkellä pelaan F-pojissa, ensi kaudeksi siirrytään E-poikiin.

Pesäpallo on tosi hauskaa, niin kuin äiti oli sanonutkin. Erityisen siistiä on, kun saa hyvän lyönnin, joka menee oikein kauas, tai onnistuu saamaan hyvän kopin. Siitä tulee hyvä fiilis.

Tutustu Uki Pesikseen (linkki Laitilan Jyskeen sivustolle)

 

Etsitkö itsellesi uutta innostavaa vapaa-ajan puuhaa? Tervetuloa Harrastusmessuille Uusikaupunki Areenalle lauantaina 24.9. klo 13-15. Vapaa pääsy!
Tapahtuman Facebook-sivut 

 

Ukilife.fi on Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden julkaisu, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaista asumista ja elämäntapaa.
© Ukilife.fi - All rights reserved.