Luet tällä hetkellä:
Kolmen kunnon porrastreeni

Kolmen kunnon porrastreeni

  • Kuntoporrasharjoittelu mielletään helposti tavoitteellisten ja kovakuntoisten urheilijoiden treenimuodoksi. Oikein valitut harjoitukset sopivat kuitenkin kaikenlaisille liikkujille, lupaavat Uudenkaupungin kaupungin liikunnanohjaajat Riikka Hyvönen ja Anne Hautamäki.

Kuntoportaat on tarkoitettu kaikenlaisille liikkujille, ikään, sukupuoleen ja kuntotasoon katsomatta. Valitse jalkaasi hyvät kengät ja joustavat vaatteet ja lähde kokeilemaan erilaisia harjoituksia vaikkapa Sorvakon upeissa maisemissa sijaitseviin kuntoportaisiin tai Pyhämaan uusiin kulttuurikuntoportaisiin. Kummassakin paikassa voit porrastreenin aikana ihailla henkeäsalpaavan kaunista merimaisemaa ja vetää harjoitusten välillä keuhkot täyteen puhdasta meri-ilmaa!

Kasasimme Uudenkaupungin kaupungin liikunnanohjaajien, Riikka Hyvösen ja Anne Hautamäen kanssa, kolme eritasoista harjoitusta kuntoportaisiin – valitse omasi tai kokeile vaikka kaikkia!

Treeni aloittelijalle

Harjoitus harrastajalle

Tehotreeni kovakuntoiselle

Kesällä ohjatut, maksuttomat kuntoporrastreenit:

Sorvakon kuntoportaat
ke 28.6. klo 15-15.45 
ke 12.7. klo 15-15.45

Pyhämaan kuntoportaat
ma 3.7. klo 12-12.45

Ilmoittautumista ei tarvita – nappaa jumppavermeet kainaloon ja lähde kuntoilemaan!

Ukilife.fi on Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden julkaisu, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaista asumista ja elämäntapaa.
© Ukilife.fi - All rights reserved.