Luet tällä hetkellä:
Minun paikkani – Masi Pietikäinen
Masi Pietikäinen hyppykalloilla

Minun paikkani – Masi Pietikäinen

”Aloin käydä kavereideni kanssa makeanvedenaltaan hyppykalliolla eli hyppiksillä pari vuotta sitten, kun aloitin lukion Uudessakaupungissa. Aiemmin en kalantilaisena ollut koskaan hyppiksillä käynyt, mutta ihastuin paikkaan heti ikihyvikseni!

Hyppiksillä on ihanat kalliot hengailla kavereiden kanssa, syödä eväitä ja nauttia kesästä. Tuntuu, että siellä on vesi aina lämpimämpää kuin muualla ja aurinkokin paistaa jotenkin kirkkaammin. Ehkä mulla on siellä aina vähän ruusunpunaiset lasit päässä, mutta se vaan on jotenkin erityisen ihana ja myös esteettinen paikka. Joka kerta otetaan tietysti rantakuvat myös. Parhaat ilta-aurinkokuvat saa juuri nimenomaan hyppiksiltä.

Hyppis-kausi alkaa hyvissä ajoin toukokuussa. Tänäkin vuonna käytiin kavereiden kanssa jo tosi kylmässä vedessä uimassa, koska vaan päätettiin, että nyt se kesä alkaa. Uimakausi jatkuu ainakin elokuun loppuun saakka. Sen jälkeen siirrytään syysjuttuihin ja palataan hyppiksille taas keväällä.

Osa hyppisten viehätystä on varmaan siinäkin, että paikka on pieni, idyllinen eikä ihan kaikkien tiedossa. Usein kallioilla on rauhallista, ja siellä tuleekin vietettyä kavereiden kanssa helposti tuntikausia. Ehdottomasti kaupungin paras uimapaikka!”

Kuka?

Nimi: Masi Pietikäinen

Ikä: 18

Ammatti: Uudenkaupungin lukion abiturientti. Toimii myös Uudenkaupungin nuorisovaltuuston puheenjohtajana. 

Juttusarjassa uusikaupunkilaiset esittelevät heille tärkeitä paikkoja kotikaupungistaan.

Ukilife.fi on Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden julkaisu, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaista asumista ja elämäntapaa.
© Ukilife.fi - All rights reserved.