Luet tällä hetkellä:
Minun paikkani – Pirjo Airinen
Pirjo Airinen puttaamassa

Minun paikkani – Pirjo Airinen

”Olen aina ollut hieman kiinnostunut golfista, ja kun kaveri houkutteli vuonna 2002 minut mukaansa green card -kurssille, ajattelin käydä kokeilemassa. Ahkeran harjoittelun jälkeen sain suoritettua green cardin ja jäin saman tien sille tielle. Golf vei heti mukanaan.

Golf on lajina mukavan haastava ja tasoitusjärjestelmä on siitä mukava, että voi tasavertaisesti pelata kenen kanssa tahansa. Kaikkein eniten tässä kuitenkin kilpailee itseään vastaan – aina ei onnistu, eikä edes joka kerta, mutta se innostaa vain harjoittelemaan kovemmin. Se on osa lajin viehätystä, että aina voi kehittyä paremmaksi pelaajaksi.

Pidän myös golfin sosiaalisesta luonteesta. Pelaamaan voi lähteä kenen kanssa tahansa. Suomessa on valtavasti kauniita kenttiä, ja tässä tulee samalla nautittua luonnossa liikkumisesta. Tuskin ilman mailoja ja hyvää seuraa tulisi lähdettyä lähes päivittäin neljän tunnin kävelylenkille.

Uudenkaupungin golfkenttä tosi kaunis, monipuolinen ja haastava, kaikentasoisille pelaajille sopiva. Kenttä vie välillä merenrantaan ja välillä ollaan metsän keskellä kuuntelemassa käen kukuntaa. Vettä ja vaihtelevuutta on paljon, se tuo mukanaan sopivasti haastetta.

Lomilla käyn pelaamassa täällä kotikentällä lähes joka päivä. Kierrokselta palatessa on aina hyvä olo, riippumatta siitä, menikö peli hyvin vai huonosti.”

Kuka?

Nimi: Pirjo Airinen

Ikä: 64

Ammatti: Järjestelmäasiantuntija

Juttusarjassa uusikaupunkilaiset esittelevät heille tärkeitä paikkoja kotikaupungistaan.

Ukilife.fi on Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden julkaisu, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaista asumista ja elämäntapaa.
© Ukilife.fi - All rights reserved.