Luet tällä hetkellä:
Tärppejä talvilomalle
Auringonlasku ja jäinen meri.

Tärppejä talvilomalle

  • Helmikuinen talviloma katkaisee arkisen aherruksen juuri sopivaan aikaan. Vaikka ulkona kelit eivät pulkkailua tai sivakointia ehkä tänä vuonna suosikaan, Uusikaupunki tarjoilee monenlaista mukavaa tekemistä talvilomaviikolle. Nappaa tärpit talteen ja nautiskele lomasta!

Touhua

Puuhaa perheen pienimmille löytyy Rantakadulla sijaitsevasta koko perheen kohtaamispaikka Ipana-Messistä koko lomaviikon ajan! MLL:n toiminnasta kavereita löytävät sekä lapset että aikuiset. Piipahda tenavien kanssa vaikka perhekahvilaan maanantaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina klo 9.30-12.30. Ihan pienille ja heidän vanhemmilleen järjestetään puolestaan vauvakahvilaa tiistaisin samaan aikaan.

MLL, perhekahvilan iloisia lapsia.
Kuva: MLL, Päivi Karjalainen.

Tai mitäpä jos pakkaisitte eväät reppuun, lähtisitte laavulle tai heittäisitte luistimet olalle ja menisitte koko perheen voimin yhdessä jäälle. Ulkojäitä pidetään kunnossa niin kauan kuin pakkasta piisaa, mutta jos lomakeli näyttää sateiselta, piruetteja voi pyörähdellä myös jäähallin yleisöluistelussa aina sunnuntaisin klo 10-11. Ulkojäiden tilanteen pääset helpoiten tarkistamaan kaupungin kotisivuilta.

Ja mikäs sen parempaa puuhaa pienten kanssa kuin lastenaltaaseen pulahtaminen! Uudenkaupungin sympaattinen uimahalli palvelee koko talviloman ajan normaalein aukioloajoin. Polskuttelun jälkeen välipalalle on mukava istahtaa hallin viihtyisään kahvioon, ja sen jälkeen kellahtaa kotona vaikka porukalla päivänokosille.

Tekemistä teineille

Nuoriso kuulolle: teitä varten on valmisteltu huippuhauskaa ohjelmaa koko viikoksi!

Miltä kuulostaisi vaikka reissu Turun Megazoneen? Tai sirkustelemaan? Entäs hohtominigolfiin? Etsivä nuorisotyö järjestää Megazone-retken lauantaina 18.2. ja nuorisopalvelut Turku-retken sirkusteluineen ja minigolfeineen torstaina 23.2.

Mutta toki hauskaa yhteistä tekemistä löytyy myös Ugista! Nappaa kaveri kainaloon ja lähde vaikka leffaan Demotilaan tiistaina, laavuretkelle Kalannin erämiesten majalle keskiviikkona tai Kalannin nuokkarin yömyöhikselle perjantaina! Talvilomaviikon jokaiselle päivälle on omaa ohjelmaa, joten kurkkaa viikon tarjonta , ilmoittautumisohjeet ja aikataulut ja lähde mukaan!

Nuorisopalvelut


Kivaa ihan kaikille

Oletko aina halunnut laulaa yleisön edessä? Onko pöytälaatikkoosi kertynyt runoja, jotka haluaisit esittää tai onko työpaikan pommisuojassa harjoitellut bändisi valmis liveyleisön eteen? Haluaisitko kokeilla stand upia? Uki Open stage! avaa Crusellin lavan kaikille innokkaille uusikaupunkilaisesiintyjille perjantaina 24.2. klo 18. Jos haluat siis testata omaa esitystäsi liveyleisön edessä, nyt on mitä mainioin mahdollisuus!

Jos taas jännitys estää lavalla luikauttamisen mutta lauluhammasta kolottaa, voit istahtaa muun yleisön joukkoon ja avata palkeesi Vuonna 85 -musikaalin sing along -näytöksessä Uudenkaupungin teatterissa perjantaina 17.2. klo 19. Jo 80-luvulta tuttuja manserockin klassikoita on siis lupa laulaa yhdessä esiintyjien kanssa.

Uki Open stage tummapohjainen logo, jossa valkoiset kirjaimet.

Ja tottakai näyttelytarjonta on Uudessakaupungissa laadukasta ja monipuolista ympäri vuoden! Uudenkaupungin museossa voit ihastella Pakkasta ja pimeää -näyttelyä vielä maaliskuun loppuun saakka, tuhansien tupsujen Tupsula on avoinna tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin ja toinen toistaan kiehtovampia taide-elämyksiä voit piipahtaa katsomaan myös Galleria-taidelainaamo Horisonttiin, Runonkulman galleriaan tai Crusellin Liljelund-halliin.

Talvilomalla on mukavasti aikaa lukea kirjoja. Käynti Uudenkaupungin kirjastossa takaa mukavat lukuhetket koko perheelle.

Äläkä unohda kurkata päivän menovinkkejä kaupungin tapahtumakalenterista!

Leppoisaa lomaa!

 

Ukilife.fi on Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden julkaisu, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaista asumista ja elämäntapaa.
© Ukilife.fi - All rights reserved.