Luet tällä hetkellä:
3 x lomahymy
Ylioppilaslakki

3 x lomahymy

  • Pitkä lukuvuosi alkaa tulla päätökseensä ja koululaiset saavat hetkeksi heittäytyä nauttimaan kesälaitumista. Lomalle kirmataan hymyssä suin!

Jamiel Sjöberg, 7

 

Jamiel Sjöberg

 

“Ekaluokka on ollu ihan kiva, mutta odotan kesälomaa tosi paljon. Aion kesällä ainakin mökkeillä ja veneillä, välillä voin vähän kalastaakin. Kesällä tykkään mansikoista ja herneistä. Jätskistäkin tykkään, mutta sitä syödään kyllä talvellakin.”

 

Eila Saarinen, 12

 

Eila Saarinen

 

“Odotan kesäloman alkua jo kovasti. Kesällä ajattelin mökkeillä ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Kesän jälkeen siirryn yläkouluun, ja se kieltämättä vähän jännittää. Mutta en aio sitä kesällä murehtia, vaan nauttia kesästä.”

 

Emmi Blomberg, 18

 

Emmi Blomberg

 

“Abivuosi on ollut koronan takia tosi erilainen, ja esimerkiksi penkkareiden peruuntuminen jäi harmittamaan. On kuitenkin kiva, että saadaan lakkiaiset normaalisti, kesäloma kuitenkin perinteisesti alkaa päätösjuhlasta. 12-vuotisen koulu-uran päättyminen saa olon samaan aikaan helpottuneeksi ja haikeaksi. 

Kesällä aion tehdä paljon töitä, mutta myös hieman lomailla ja olla kavereiden kanssa. Suunnitelmissa olisi ainakin mökkeillä ja mennä pitkästä aikaa huvipuistoon.”

 

Ukilife onnittelee valmistuvia ja toivottaa kaikille koululaisille iloista kesää!

 

Ukilife.fi on Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden julkaisu, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaista asumista ja elämäntapaa.
© Ukilife.fi - All rights reserved.