Luet tällä hetkellä:
Leppoisa pääsiäinen Uudessakaupungissa
Narsissit ja teekuppi

Leppoisa pääsiäinen Uudessakaupungissa

  • Pääsiäisestä käynnistyy perinteisesti Uudenkaupungin kevät. Lähde kiertämään iloiseen pop up -tapahtumaan, nauti kevätkelistä luontopoluilla, piipahda kauden ensimmäisillä munkkikahveilla tai viivähdä rantakaupungin rauhassa vaikka koko viikko! 

Hellitä hetkeksi

Kiireisen arjen vastapainoa tarjoilee Uudenkaupungin kevääseen heräilevä luonto. Vedä jalkaan lenkkarit ja suunnista nautiskelemaan rauhasta vaikka Hiujärven, Kasarmilahden tai Pyhämaan Pamprinniemen luontopolulle.  Jos kehosi taas kaipaa herättelyä, voit pulahtaa muiden talviuimareiden kanssa avantoon Haimiossa tai Metsälehdossa pääsiäissunnuntaina.

Monia hiljaisen viikon tilaisuuksia löydät alueen kirkoista. Istahda vaikka Uuteen kirkkoon nauttimaan pitkäperjantain iltamusiikista tai hiljenny pääsiäispäivän messuun Lokalahden kirkossa.

Luontopolut

Avantouinti Haimiossa

Avantouinti Metsälehdossa

Uudenkaupungin seurakunta

 

Kasarminlahden laavu
Retki Kasarminlahden laavulle piristää niin mieltä kuin kehoakin.

Kiertele kiireettä

Lankalauantaina kaupungin keskusta popsahtaa kertaheitolla kevääseen suositun pop up -tapahtuman myötä. Yli 30:stä pop up -pisteestä löydät niin ohjelmaa, arvontaa, kisailua kuin superhyviä tarjouksiakin. Suunnista mukaan lystinpitoon koko perheen voimin!

Tai mitä jos tutustuisit autokaupunkiin piipahtamalla Uudenkaupungin Automuseossa? Museon vaikuttavaa kokoelmaa pääset ihastelemaan koko pääsiäisen ajan.

Nappaa perheen pikkuväki kyytiin ja käy testaamassa kaupungin toinen toistaan mainiommat leikkipuistot. Onko perinteinen Leijonapuisto suosikki? Vai hurmaavatko Pietolan Dinopuiston kiipeilytelineet? Lähde testiretkelle ja anna lasten päättää!

Lankalauantain Pop Up

Automuseo

Leikkipuistot

Tytöt leikkipuistossa
Uudenkaupungissa on lukuisia leikkipuistoja ihan keskustan tuntumassa.

Syö, juo ja fiilistele

Varma kevään merkki on koko kaupungin kesäolohuoneen, eli Pakkahuoneen avautuminen. Ensimmäiset munkkikahvit juodaan ulkosalla säällä kuin säällä, eihän merikaupungissa sadetta säikytä!

Elävästä musiikista pääsee nauttimaan uuteen hotelli-ravintola Havuun, jossa soi rockin ja hevin klassikoita pitkäperjantaina Chris & Laurell Acoustic Rock Duon esittämänä. Laadukkaat paikallisravintolat palvelevat nälkäisiä ja janoisia luonnollisesti myös koko pääsiäisen ajan!

Pakkahuoneen kahvila

Heavy & Rock klassikoita

Vastaleivotut uunista ulos
Onko mitään parempaa kuin vastaleivottu pulla ja kahvikupponen?

Viivähdä vaikka viikoksi

Jos ihastut rannikkokaupungin letkeään tunnelmaan, viivy toki pidempään! Uusikaupunki tarjoaa erinomaiset etätyömahdollisuudet, monipuolisia majoitusvaihtoehtoja ja kaikki palvelut kätevästi kävely- tai pyöräilyetäisyydellä.

Messin sisääntuloaula

Etätyötila Messissä hoidat päivän työasiat rauhassa ja maksutta, ja vapaa-aikana voit keskittyä nauttimaan suloisen puutalokaupungin tunnelmasta. Win-win, eikö totta?

Etätyötila Messi

Nähdään Ugissa! Mukavaa pääsiäistä!

 

 

 

 

 

Ukilife.fi on Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden julkaisu, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaista asumista ja elämäntapaa.
© Ukilife.fi - All rights reserved.