Luet tällä hetkellä:
Minun paikkani – Ida Kallioinen
Ida Kallioinen viihtyy hevostallilla

Minun paikkani – Ida Kallioinen

  • “Wasaborgin talli on minulle vähän kuin toinen koti, olen kasvanut paikkaan kiinni. Aluksi Salmenkartanon pihalla oli pienempi talli, jossa oli pari ponia, myöhemmin talli laajeni. Käyn tallilla joka päivä, sekä itse ratsastamassa että pitämässä ratsastustunteja. Tykkään eläimistä ja ratsastamisesta ihan valtavasti. 

Talli on minulle paikka, johon menen, kun arki tuntuu stressaavalta. Täällä rentoudun ja saan ajatukset pois kuormittavista asioista. Vaikka korona-aika on ollut monella tavalla vaikeaa, ja tallissa tietysti käytämme maskeja asiakkaiden seurassa, kun menen ratsastamaan, se on ihan samanlaista kuin ennenkin. Se on yksi asia, joka ei ole muuttunut. Tallilla pystyn unohtamaan jopa koko maailmaa koettelevan pandemian hetkeksi. 

Yhteisö on tallilla myös tärkeä. Porukasta olen aina saanut apua, tukea ja kannustusta niin ratsastukseen liittyen kuin elämässä muutenkin. Se on minulle tärkeä voimavara.”

Kuka?

Nimi: Ida Kallioinen

Ikä: 20

Ammatti: Renkaiden ensiasentaja, opiskelee ratsastuksenohjaajaksi

Tunnetaan myös Uudenkaupungin ja lähiseudun teatterien lavoilta, erityisesti musikaaleista. 


Juttusarjassa uusikaupunkilaiset esittelevät heille tärkeitä paikkoja kotikaupungistaan.

Ukilife.fi on Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden julkaisu, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaista asumista ja elämäntapaa.
© Ukilife.fi - All rights reserved.