Luet tällä hetkellä:
Nappaa talteen ihanat kesämuistot kaupungin parhailla kuvauspaikoilla 1/2
Penkit kaupunginlahden rannalla.

Nappaa talteen ihanat kesämuistot kaupungin parhailla kuvauspaikoilla 1/2

  • Tallenna kuvankauniin Uudenkaupungin parhaat palat muistoksi unohtumattomasta kesästä! Idyllisen puutalokaupungin parhaita puolia ei ole vaikea löytää – auringossa kimaltava meri, vehreät puistot ja toinen toistaan upeammat maisemakohteet houkuttelevat nappaamaan kameralla talteen aamuauringon ensisäteet, päiväretkien seikkailut ja tunnelmalliset auringonlaskut.
Katso galleriaa

Kokosimme yhteensä kymmenen paikkavinkkiä kesän parhaiden Uki-hetkien taltioimiseen. Ensimmäiset viisi vinkkiä löydät alta!

Kaupunginlahti

Keskusta

Kauniiksi somistettu Kaupunginlahden ranta on punaisine makasiineineen ja tunnelmallisine valaistuksineen koko keskisen kaupungin helmi. Tallenna kuviin jylhä purjeveneiden mastorivi, lahdella lipuvat veneet, Pakkahuoneen pyöreä sokerimunkki tai rantaravintoloiden eteläeurooppalainen atmosfääri iltavalaistuksessa.


Myllymäki

Myllyrinne 3

Keskustan laidalla sijaitsevaan Myllymäen puistoon voit pysähtyä piknikille, ihastella neljää erilaista vanhaa tuulimyllyä ja puiston alapuolella avautuvaa puutalokaupunkia. Nappaa tunnelmallinen kuva auringonsäteiden leikitellessä harakkamyllyn siivillä tai vangitse lasten riemu leikkipuistossa.


Kuuanvuori

Kuuanvuorentie 169

Kiipeä kaiken arkisen yläpuolelle Kalannin Kuuanvuorelle! Kuuanvuorelta avautuvat maisemat salpaavat hengityksen etenkin anivarhain aamulla ja auringon painuessa mailleen iltasella. Jylhissä kalliomaisemissa olet muuten viitisenkymmentä metriä merenpinnan yläpuolella, seudun korkeimmalla kohdalla.


Kaunisranta

Hiuntie

Hiuntien varrella, pari sataa metriä pikkukaupalta eteenpäin avautuva näkymä on nimensä veroinen. Metsäpolun varrelta voit taltioida meren taakse painuvan auringon, sateenkaaren väreillä laveeratun taivaanrannan ja vihreänä rantaan tyrskivän meren.


Ruokolanjärvi

Vakka-Suomenkatu

Keskusta-alueen tuntumassa liplattavalle Ruokolanjärvelle voit suunnistaa vaikka kalaretkelle tai ystäväporukalla soutelemaan. Ikuista kuviin yhteiset hetket järvellä ja kauniin suihkulähteen värit vasten aurinkoa tai herää ajoissa vangitsemaan järven ylle laskeutunut aamu-usva.


Vuokraa vaikka fillari, suunnista valokuvausretkelle ja jaa kesäkaupungin helmet sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #uusikaupunki, #visituusikaupunki ja #ukilife.

Kurkkaa seuraavat viisi vinkkiä!

Kuvat: Vilma Sappinen

Ukilife.fi on Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden julkaisu, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaista asumista ja elämäntapaa.
© Ukilife.fi - All rights reserved.