Luet tällä hetkellä:
Nappaa talteen ihanat kesämuistot kaupungin parhailla kuvauspaikoilla 2/2
Ruokolanjärvi ja vesitorni.

Nappaa talteen ihanat kesämuistot kaupungin parhailla kuvauspaikoilla 2/2

  • Pittoreski puutalokaupunki kutsuu nauttimaan kesästä! Nappaa mieleenpainuvimmat muistot talteen Uudenkaupungin kauneimmilla paikoilla – historiallisten hiekkateiden varsilla, rantakallioilla ja nähtävyyksien äärellä.

Kokosimme yhteensä kymmenen paikkavinkkiä kesän parhaiden Uki-hetkien taltioimiseen. Alta löydät viisi hienoa miljöötä kesämuistojen tallentamiseen.

Puutalokorttelit

Keskusta

Historian siipien havinan voit tuntea kävelemällä ruutukaava-alueen tunnelmallisissa puutalokortteleissa. Nauti hyvin säilyneestä puutalomiljööstä ja päästä mielikuvitus valloilleen miettiessäsi, millaisia salaisia puutarhoja suljetut portit kätkevät taakseen. Taltioi ryhdissään seisovat pastelliset talovanhukset, hauskat juorupeilit, syreeniaidat ja koristeellisten porttien yksityiskohdat.


Karhuluoto

Lepäistentie 271

Makean veden puolella sijaitseva Karhuluodon uimaranta on kallioineen ja kirkkaine vesineen paitsi ihana kohde uimareissulle myös kuvauksellisen kaunis. Fillaroi rannalle iltamyöhällä ja tallenna laiturilta auringonlaskua vasten hypätty pommi tai varpailla tyynen veden pintaan piirtyvät kuviot.


”Tuikku”

Sorvakon Rantatie 12

Fiilistele kesää paikallisten tapaan, piipahda Tuikulla! Aittarannan punaisen makasiinirivistön ja Kullervontien väliin jäävä Sibeliuspuisto on mitä parhain piknik-paikka – uskomattoman upeat näkymät sekä kaupunkiin että merelle tekevät puiston pikkuruisesta kallionnyppylästä myös ihanan paikan tallentaa kesämuistoja.


Vanha kirkko

Alinenkatu 44

Vuonna 1629 valmistunut tunnelmallinen harmaakivikirkko on kaupungin keskusta-alueen vanhin rakennus. Tutustu kirkon koristeellisiin sisätiloihin ja tallenna kameran linssille kirkon upea tähtikatto tai kuvaa ulkona kirkon korkeita ikkunoita, kaunista tornia tai hienoja, ajan patinoimia kivirappusia.


Vallimäki

Alisenkadun pääty

Entisaikaan lapset päivystivät Vallimäellä saapuvia laivoja. Tähystä sinäkin puiden latvustojen yli merelle, astahda kameroinesi mäellä sijaitsevaan Luotsimuseoon tai tunnelmoi kesäiltaa puistossa eväitä nauttien.


Vuokraa vaikka fillari, suunnista valokuvausretkelle ja jaa kesäkaupungin helmet sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #uusikaupunki, #visituusikaupunki ja #ukilife. 

Tutustu viiteen ensimmäiseen  paikkavinkkiin!

Ukilife.fi on Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden julkaisu, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaista asumista ja elämäntapaa.
© Ukilife.fi - All rights reserved.