Luet tällä hetkellä:
Antoisampi loma Uudessakaupungissa
Leppoisaa lomailua

Antoisampi loma Uudessakaupungissa

Näppärä ja nopea

Uusikaupunki on kompaktiudessaan täydellinen kaupunki näppärään arkeen. Kaikki on helposti saatavilla, ihan kävelymatkan päässä. Täällä ei tarvitse jonotella sen enempää liikenteessä kuin kaupan kassallakaan, vaan aikaa jää enemmän sille tärkeimmälle. Arjelle. Elämiselle. Lomalle.

 

Kaupungin yhteinen olohuone

 

Meri iha rannas

”Meil o meri iha rannas”, me tykätään sanoa ja naurahtaa vähän päälle. Koska siinähän se on. Iha rannas. Ja pääsee meiltä merellekin. Kaljaasi Olga vie Katanpään linnakesaarelle tai merirosvoristeilylle ulapalle. M/S Kerttu kuljettaa puolestaan Isonkarin majakkasaarelle. Ja jos merenkäynti ei houkuttele vesille, niin voi vaikka vain istua rannassa ja nautiskella.

 

Kalaasi Olga vie merelle

 

Tapahtumia tauotta

Tul toril -teematoritapahtumat, Pakkahuoneen iltatorit, Crusell-viikko ja Karjurock. Tässä listattuna vain muutamia kaupunkimme tapahtumia kesäajalta. Kesäteatterit ilahduttavat niin Uudessakaupungissa kuin Pyhämaallakin. Mutta tapahtuu täällä kyllä ihan läpi vuoden.

Tutustu tapahtumiin!

 

Tul toril -tapahtumat tarjoavat ohjelmaa lapsille

 

Letkää menoa hyvällä fiiliksellä

 

Puistoo, rantaa, raflaa

Kaiken näkemisen, tekemisen ja kokemisen ohella Uusikaupunki tarjoaa mitä parhaimmat puitteet rennolle elämälle. Meiltä löytyy omat vehreät ja toiminnalliset puistoalueet kaikenikäisille, joten ei muuta kuin eväskori mukaan ja retkelle!

Kappale kauneinta kaupunkia herää eloon erityisesti kesällä, kun Kaupunginlahden rantabulevardin ravintolat kuhisevat ihmisiä, musiikkia ja hyvää tunnelmaa.

Hyvä ruoka, kylmä juoma ja näkymät suoraan kimaltelevalle merelle.

Uusikaupunki saa kyllä täydet viisi tähteä!

 

Perinteinen lohikeitto

 

 

Lyhyt “Uki-Suomi” -sanakirja

 

Uki – Uusikaupunki

Kui? – Miksi?

Kumne paat sul o? – Kai omistat veneen?

Essä mittän kaffel tul? – Tulisitko kahville?

Ukilife.fi on Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden julkaisu, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaista asumista ja elämäntapaa.
© Ukilife.fi - All rights reserved.