Luet tällä hetkellä:
Tervetuloa tutustumaan uusikaupunkilaiseen elämänmenoon!

Tervetuloa tutustumaan uusikaupunkilaiseen elämänmenoon!

  • Ukilife – uusikaupunkilaista elämänmenoa
  • Aktiivinen, mutkaton ja monipuolinen elämä Uudessakaupungissa ansaitsee enemmän palstatilaa, tuumi kaupungin elinkeinojohtaja Jarkko Heinonen yhdessä muiden elinkeinon tiimin jäsenten kanssa.  Syntyi ajatus verkkolehdestä, joka toisi esiin paikallista arkea ja monipuolisia mahdollisuuksia ja toimisi uusikaupunkilaisen elämänmenon sanansaattajana. 

Haluamme tuoda kaupunkia ja sen mahdollisuuksia esiin muillakin tavoin kuin vain hauskoilla sloganeilla. Verkkolehden ihmisläheisten tarinoiden avulla saamme luotua kaupungista ja sen asukkaista aidon ja elämänmakuisen mielikuvan, Uudenkaupungin elinkeinojohtaja Jarkko Heinonen tuumii. 

 

 

Ajankohtaisista ilmiöistä ja tavallisen elämän arkisista hetkistä kerrotaan lehdessä nimenomaan kaupunkilaisten ja heidän tarinoidensa kautta. Tavoitteena on niputtaa yhteen sekä huvi että hyöty. 

– Uusien ja pidempään kaupungissa asuneiden asukkaiden henkilökohtaisten tarinoiden ohella lehdestä voi saada ajankohtaisia vinkkejä esimerkiksi kaupungin liikuntapaikoista, kulttuurista, palveluista ja tapahtumista.

 

Myllymuorin ohjelmaa lapsille

 

Kaupunginlahti

 

Puutalokodin tunnelmaa

Sivuston sisällön monipuolisuuteen panostetaan siten, että sitä olisi mahdollisimman helppo ja mukava lukea ja tietysti palata sen pariin uudestaankin, Jarkko Heinonen sanoo.

Tavoitteena on toimittaa sivuston juttuja aktiivisessa vuorovaikutuksessa kaupunkilaisten kanssa. Sivuston sisältöön sopivia juttuvinkkejä otetaan vastaan mielellään, ja sivustoa ja sen juttuja koskeviin keskusteluihin voi osallistua esimerkiksi kaupungin sosiaalisen median kanavissa. 

– Tietysti sivusto on yksi tapa markkinoida kaupunkia ulkopaikkakuntalaisille, etenkin muualta muuttamista harkitseville. Mutta totta kai yhtenä kohderyhmänä ovat myös nykyiset uusikaupunkilaiset.

Monet verkkosivun jutuista tullaan julkaisemaan sekä suomeksi että englanniksi. Heinonen pitää julkaisun kaksikielisyyttä tärkeänä.

– Tällaisella verraten pienellä eleellä voimme huomioida sekä suomenkieliset että muualta muuttaneet nykyiset ja tulevat asukkaat. 

Tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle!

 

 

Ukilife.fi on Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden julkaisu, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaista asumista ja elämäntapaa.
© Ukilife.fi - All rights reserved.