Luet tällä hetkellä:
Ukilife juhlii 3-vee synttäreitään
Kaupunginlahden rantaa, jossa veneitä ja asukkaista istumassa penkeillä.

Ukilife juhlii 3-vee synttäreitään

  • Tavallinen arki pikkukaupungissa kiinnostaa teitä lukijoita. Uudenkaupungin syntymäpäivänä vuonna 2021 lanseerattu verkkolehtemme on tarjonnut tarinoita uusikaupunkilaisesta elämänmenosta jo kolmen vuoden ajan.

Ukilife.fi-sivustolla on julkaistu yli 140 tarinaa ja uusikaupunkilaisen elämänmenon sanansaattaja on tavoittanut teitä lukijoita jo kymmeniä tuhansia. Kotikaupunkimme lisäksi innokkaimmat lukijat löytyvät Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Oulusta ja Vantaalta.

Fiilissivustomme sisältö on suunnattu paitsi nykyisille asukkaille myös tuleville uusikaupunkilaisille – unohtamatta tietenkään matkailijoita ja mökkiläisiä! Tai sinulle, joka haluat pysyä ihan omasta mielenkiinnostasi mukana uusikaupunkilaisessa elämänmenossa.

Tärkeä kohderyhmä ovat myös vieraskieliset lukijat, joten valtaosa sivuston artikkeleista on julkaistu myös englannin kielellä. Kaksikielinen julkaisu on tavoittanut laajemman yleisön ja tutustuttanut lukijat helposti pikkukaupungin arkeen.

Ja sitten puhaltamaan kolme kynttilää. Matka jatkuu.

Mangojuustokakku, jossa kplme palavaa kynttilää.

Lämmin kiitos kaikille teille, jotka kuukaudesta toiseen luette ja jaatte näitä tarinoita!

Vinkkejä uusista mielenkiintoisista aiheista tai henkilöistä voi lähettää vaikka sivuston yhteydenottolomakkeella. 

Ukilife.fi on Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden julkaisu, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaista asumista ja elämäntapaa.
© Ukilife.fi - All rights reserved.