Luet tällä hetkellä:
Lukuvinkkejä ja Uki-iloa välipäiville
Lumiset tuulimyllyt Myllymäellä.

Lukuvinkkejä ja Uki-iloa välipäiville

  • Ota hyvä asento, nappaa kuppi glögiä lämmikkeeksi ja syvenny uusikaupunkilaisten tarinoiden tunnelmiin. Jutusta löydät vuoden 2022 luetuimmat artikkelit, hauskimmat hetket ja kiinnostavimmat Uki-tärpit.

Lukijoiden suosikit

Uusikaupunki ja uusikaupunkilaisuus kiinnostavat – Ukilifessa julkaistuja juttuja luettiin vuoden aikana kymmeniä tuhansia kertoja. Muuttotarinat, uusikaupunkilainen arki, harrastukset ja vapaa-ajan vinkit kiinnostivat sekä paikallisia että muualla asuvia. Ehkä tulevana vuonna yhä useamman lukijan uudet kotikonnut löytyvät täältä Uudestakaupungista!

Kaikkein ahkerimmin luettiin juuri muuttotarinoita – vuoden kolmessa suosituimmassa jutussa uudet uusikaupunkilaiset avaavat tuntojaan kotikaupungistaan.

 

Timo ja Anne uuden talonsa pihalla
Aktiivinen ja kehittyvä kaupunki on oiva kasvualusta perheen nuorille ja erinomainen kotipaikka kahdelle energiselle yrittäjälle, toteavat yhteen ääneen Anne ja Timo.

Kokoaan suurempi Uusikaupunki

Yrittäjäpariskunnan tie uusikaupunkilaisiksi ja hirsitalon rakentaminen puutaloalueelle oli vuoden suosituin juttu! Kurkkaa Annen ja Timon tunnelmat väljemmästä ja aiempaa aktiivisemmasta arjesta otsikon linkistä.

Pirkko Arstila vaihtoi Stadin Sorvakkoon

Toimittaja Pirkko Arstilan muutto pysyvästi kalastajakylään kiinnosti lukijoita valtavasti ja oli vuoden toiseksi luetuin juttu. Miltä Uusikaupunki vakituisena asuinkuntana tuntuu? Lue yltä.

Lätkässä Pyhämaahan

Pyhämaalaistuneet ässäläiset Kari Takko ja Kirsi Forsten-Takko kiilasivat vuoden kolmanneksi luetuimmaksi jutuksi Ukilife.fi:ssä – lue rennon pariskunnan haastattelu linkistä.

Ukilaisten suosikkipaikat

Minun paikkani -juttusarjassa eri-ikäiset uusikaupunkilaiset esittelevät heille tärkeitä paikkoja kotikaupungistaan. Tutustu paikallisten suosikkipaikkoihin – saatat löytää jotain uutta ja hauskaa!

Minna Bergström teatterin katsomossa.

Kulttuurikeskus Cruselli on kaupungin kulttuurielämälle todella keskeinen paikka, huikkaa Minna Bergström teatterin katsomossa.

Minna Bergström teatterin tunnelmissa

Vallilan pulkkamäet Kalle Klotzin silmin

Masi Pietikäinen ja esteettiset hyppikset

Uusi harrastus alkavalle vuodelle?

Uusi vuosi, uudet harrastukset! Onneksi Uudessakaupungissa on, mistä valita. Pysyisikö kädessäsi puikot, vesiletku tai golfmaila? Vai tekisikö mieli aloittaa uusi vuosi zumban tahtiin?

Uusikaupunkilaisen vapaa-ajan ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ytimeen pääset kurkkaamalla vaikkapa seuraavia tarinoita:

 

Nuoret pumptrack-radalla.
Uudenkaupungin monipuolisista vapaa-ajan mahdollisuuksista löytyy jokaiselle jotakin.

3 x harrastus

Leena ja Mervi neuloosin pauloissa

Pirjo ja viheriön kutsu

Säihkettä ja zumbaa

Huomasithan myös nämä?

Ja tietysti Ukilife on edellä mainittujen lisäksi täynnä toinen toistaan kiinnostavampia juttuja ja ihmisiä vuoden varrelta. Jos missasit aiemmin, ota nyt lukuun ainakin seuraavat – tai kahlaa läpi vaikka koko sivusto!

Essi Lojander Messin aulassa.
Essi Lojander ihastui torin laidalla sijaitsevan etätyötila Messin mutkattomaan meininkiin ja erinomaisiin tiloihin.

Omaleimaisen kaupungin viehätys kutsuu etätyölomalle

Vilma ja Yki ovat aina kesätöissä

Jennan fillarilla liikkuva jätskitehdas luottaa aitoihin makuihin

Ihastuksesta tosirakkaudeksi

Tuleeko sinulle mieleen juttuidea tulevaa vuotta ajatellen? Haluatko antaa sivustosta palautetta? Lähetä viestiä osoitteeseen elinkeinopalvelut@uusikaupunki.fi

Ukilife toivottaa oikein onnekasta ja iloista alkavaa vuotta 2023!

 

Ukilife.fi on Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalveluiden julkaisu, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaista asumista ja elämäntapaa.
© Ukilife.fi - All rights reserved.